De ultieme gids naar Schoonmaakadvies Lelystad

Naast ons ruime oefening in de schoonmaak heeft Handy-Clean schoonmaak bekwaam opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Wegens het MKB, instellingen, scholen en VVE's in Lelystad verzorgen wij het glazenwasser en een gevelreiniging buiten tussenkomst van onderaannemers.  

De systemen beschikken over ongebruikelijk verkeer met uw computernetwerk vastgesteld. Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u dan ook worden verzonden en niet via ons robot.

Wij nemen schoonmaken serieus en wensen echt werk afleveren. Aangaande ons juist schoongemaakt huis of bedrijfspand is een ieder namelijk blij. We werken met eenmalige opdrachten, in overeenstemming met afspraak en voor noodgevallen en spoedklussen bestaan we 24 uur per dag bereikbaar.

Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet over onze medewerkers beschikken over wij een gelegenheid capaciteit te afleveren tegen gunstige prijzen.

Behalve onze glazenwassersdiensten verzorgen we verder dit schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud en gevelreiniging bij bedrijven, kantoren en instellingen.

De systemen beschikken over ongebruikelijk verkeer met uw computernetwerk vastgesteld. Op deze website is gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk via u dan ook worden verzonden en niet via ons robot.

Kunststof- en aluminiumkozijnen mogen wij na reiniging conserveren, waardoor deze hun orginele glans retour krijgen en vuilafstotend worden

Atir onderschrijft de Code volledig en levert ons levendige bijdrage met een brede Code verantwoord marktgedrag welke ons appel doet op ieders verantwoordelijkheid in een keten. Ook maatschappelijke thema’s mits circulaire en inclusieve economie adopteren we in het advieswerk.

Dit verzorging van uw tegels kan zijn over belang. Niet enkel teneinde ze daar fraai uit te laten zien, maar tevens mede een levensduur. Dus verkopen wij ook gespecialiseerde schoonmaakmiddelen. En allicht ontvangt u dan ook er ons schoonmaakadvies bij.

Alle werkzaamheden worden aangestuurd vanuit het kantoor te Lelystad. Betreffende een enthousiast dienstverlenend team werken wij gaarne met ons belangrijke langdurige verhouding.

Die doeken zijn zeer passend voor Schoonmaakadvies Lelystad een absorptie betreffende veel stof e.o. vuil, waarbij nauwelijks product benodigd is. Dit zogenaamd klam vochtig reinigen gaat efficiënt en kan zijn apart hygiënisch. Uitermate passend voor toepassing in de zorgsector en op scholen en kinderdagverblijven.

Met totaal 42 collegas zorgt Handy-Clean elke dag voor een schone (werk)omstreken. Weet onze collegas bestaan opgeleid om op professionele manier de bezigheden uit te voeren. Begrijpen daar waar je mee aan de gang raakt, is waar dit teneinde gaat. Zie tevens “Medewerkers en opleiding”.

Die ontruimingen bestaan veelal noodgedwongen, en beschikken over dikwijls een persoonlijk of financieel probleem het hieraan ten grondslag ligt. Het schoonmaakbedrijf zal om die reden discreet en vlug te werk, doch immers nauwgezet. Voorzichtigheid met de inboedel kan zijn immers vanwege ons aangaande groot waarde!

Onze smaak gaat uit tot dit traditioneel wassen over ramen, maar we kunnen de ramen ook reinigen betreffende het steelwas systeem in combinatie met osmose water.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *